Tuntetes

Csőből folyó vérrel tánccal és Kis Grófóval tüntettek Orbán Viktor ellen a lengyelek. A gyűlés szervezőjével szemben külön eljárás is indul.


Batuv Odkaz Movie Posters Playbill Poster

A tüntetés az új sokak által nagyon problémásnak ítélt kata-törvényjavaslat miatt.

. Több ezer tanár vonult utcára Sydney-ben miután kiderült. Egy szakszervezet az emelés mértékét megalázónak és sértőnek nevezte. 2 days agoAz új KATA-tervezet a társadalom több szegmensét is felháborította amely miatt rögtönzött tüntetés alakult ki a mai nap során a fővárosban.

A televízió élő adásában különböző rigmusokat kiabáltak a tüntetők például azt hogy ne szavazd meg. 2 days agoLezárták a Margit hidat demonstráció miatt ezért több járat is terelve vagy rövidebb útvonalon jár - közölte a Budapesti Közlekedési Központ BKK kedden a Facebook-oldalán írja az MTI. Európa-párti és kormányellenes tüntetést tartottak Tbilisziben egy nappal azután hogy az Európai Tanács megadta a tagjelölti státuszt Ukrajnának és Moldovának ugyanakkor elhalasztotta azt Grúzia Georgia esetében de európai perspektívát nyújtanak számukra mondta Charles Michel az ET elnöke.

Kisberk Szabolcs egyike annak a nyolc személynek akivel szemben intézkedett a rendőrség az Erzsébet hídnál. 1 day agoLassan több rendőr van a hídon mint demonstráló. Erre korábban nem volt lehetőség mert a demonstrálók blokkolták a közúti és.

2 days agoAz ATV már fotókat is készített a helyszínen amin látszik hogy nagyjából mennyien lehetnek a Kossuth téren. Orbán ViktortüntetésVarsóLengyelországorosz-ukrán háborúVlagyimir PutyinKirill patriárka. A Jobbik elnöke ugyanakkor emlékeztetett mindeközben zajlik egy demonstráció a.

A kormány a jövő évi költségvetésben mindössze háromszázalékos fizetésemelést szabott ki nekik ami bőven az infláció alatt van írja az ABC. Elfogadhatatlannak tartják hogy a fizetésemelésük nem követi az inflációt. 2 days agoMost zajlik a Magyar Országgyűlésben annak a törvényjavaslatnak a vitája amelyet ezen a héten nyújtott be a Fidesz a katás vállalkozók ellehetetlenítésére - így kezdte kedd délelőtti sajtótájékoztatóját Gyöngyösi Márton aki az Európai Parlament épülete elől jelentkezett be.

A rendőrök kedd estére kiszorították az új katatörvény ellen tüntetőket Margit hídról ahol így megindulhatott az autós forgalom.


I Pinimg Com 736x B0 F4 Ac B0f4ac0f88c150a70380758


Karoly Tanacs Korut Az Astoria Felol Nezve 1956 Oktober 25 E Delutan Veres Zaszlos Tuntetes Outdoor Snow


2006 Oktober 23 Szemkiloves Google Kereses Fictional Characters Character


Roncsok Az Ulloi Ut Es A Ferenc Korut Keresztezodeseben Ruins Of A Tank On Grand Boulevard Revolution 1956 Hungary Houseofterror C Hungary Painting Road


A Hir Ami Szamit A Tuntetes Brassoba Romaniaba Ma Este A Kormany El Christmas Market Country Flags Europe


1895 Tuntetes Budapest Hungary Old Photos Budapest


Pin On France


Budapest 1956 Oktober 23 Forradalom Es Szabadsagharc Magyarorszagon 1956 Ban A Kepen Tovabb Indul A Tunteto Menet A Pet Budapest Hungary Budapest History


Mvhely Tuntetes 1941 Street View Transylvania Scenes


1988 Vorosmarty Ter Tuntetes A Nagymarosi Vizlepcso Ellen Budapest Ellen


Faklyas Tuntetes A Fidesz Szekhaz Elott Fotok Vehicles Car


Stop Orban Tuntetes Brusszelben Fuggetlen Hirugynokseg Fun Slide Fun Travel


Pin On Patriot Dirge


Sebastian Jacobitz Sjacphoto Sebastian Street Photographers Photographer


Szabadsag Ter 1956 Oktober 25 E Delutan Veres Zaszlos Tuntetes Dolores Park Park Travel


Nyiregyhaza Tuntetes


Pin En Hungary


Kozzeteve Itt 1956 Szinesben


I Pinimg Com Originals 00 Dd Fd 00ddfda9078e435c83

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel